Mix (Senior)

Lidt om holdet

Velkommen til mix volley.

Vi er et hold bestående af spillere i alle aldre, både mænd og kvinder, der træner for at lære noget nyt, blive bedre til at spille volley, men også for at have det sjovt.


Alle er velkomne til at prøve at træne med, så kom og giv den gas sammen med os i hallen, - både dig der engang har spillet og nu har fået tid og lyst igen, men også dig der bare gerne vil få sved på panden i en god og sjov sport sammen med andre.

Hvis du er interesseret i at få noget motion sammen med andre, hvor der er fokus på fællesskabet og at udvikle sig, så er du velkommen til at møde op, eller kontakte os.

Trænere

Oliver Wiberg

Træneren for sæson 2023/2024 er Oliver Wiberg. 

Oliver har i 2 år spillet på seniormix og har haft stor glæde ved det. Hvilket gør at i den nuværende sæson kommer han ikke kun til at være træner, men spiller også med. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at han er meget passioneret indenfor volleyball, og vil derfor gerne se andre udvikle sig lige så vel som ham selv. For på seniormix handler det om sjov, fællesskab og sammenhold. 


Oliver har på nuværende tidspunkt sabbatår, her bruger han tiden på enten arbejde eller tiden i klostermarkhallen da han både træner og spiller med ved seniormix og for Herre 2 (DK-serie). Har i nogen spørgsmål eller har lyst til at prøve at spille volleyball med seniormix, er i mere end velkommen til at kontakte Oliver.

Kontaktperson

Profile Image
Oliver Wiberg

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Spillere

Dorte Ankerfelt
Gitte Mosekjær
Henrik Mosekjær
Profile Image
Peter Bruun
Profile Image
Sebastian Heinecke
Thomas Laugesen
Vadym Riabonenko
Caroline Breckling
Claus Nielsen
Rasmus Foulum-Madsen
Yelyzaveta Kramska
Anton Nechvola
Huy Hoang Pham
Anton Geertsen
Baran Rezazadeh
800,00 kr. 2 gange i sæsonen