Odense Volleyballs Vision

Vores vision

 

Vi vil skabe Danmark’s bedste volleyball klub.

 

Det vil være en klub med et volleymiljø i topklasse på både dame- og herresiden med økonomiske muligheder for at spille med om DM-titlen hvert år samt deltage i internationale turneringer. 

 

Det vil være en klub, som er attraktiv for spillere i alle aldre - fra ungdom til motion til elite, og for tilskuere, sponsorer, medier og byen generelt.

 

Det vil være en ”hel” klub, hvor eliten motiverer og inspirerer bredden, og bredden skaber forudsætningen og grundlaget for elite. En klub, som bygger på sunde, traditionelle foreningsprincipper, men er fuld af nye ideer og metoder på alle planer.

 

Det vil være en klub med Klostermarkshallen som fysisk centrum med primære hjemmebane for alle hold, klubhus og administration, men med mulighed for Liga hjemmekampe i større haller samt ungdomstræning i andre områder af Odense. Vi inviterer fra begyndelsen resten af den fynske volleyballverden med på vores rejse - ikke nødvendigvis med henblik på sammenlægninger, men på samarbejder, der hvor det giver mening.

 

Og det vil være en klub, som konstant arbejder frem mod realisering af visionen gennem fem primære indsatsområder:

  • Excellent organisatorisk ledelse
  • Excellent sportslig ledelse
  • Professionelt kommunikations – og markedsføringsarbejde
  • Dialog og samarbejde med ”ungeverdenen” gennem skoler, klubber, kommune
  • Opbygning af et solidt community med både private og offentlige aktører

 

Vi er klar til et nyt volleyball eventyr i Odense!